Oktober-budskap & tävling

0

Månadens kanaliserade budskap för oktober

Kortleken som användes: Sacred Forest oracle av Denise Linn

Vi står mitt i en energimässig passage mot något nytt och större. Vi kommer märka av att samarbete med vår själsfamilj (soul tribe) blir viktigare, att hålla ihop, stötta och hjälpa varandra. Vikten av att känna samhörighet. Vi “ljusarbetare”, energikänsliga och andliga människor kan ju ibland känna oss lite “udda”, kanske ensamma och utanför. Men var medveten om att du inte är ensam – vi är många likasinnade. Många som vaknat upp, sett igenom illusioner, insett sina andliga/mediala/helande gåvor.

Det är turbulenta tider både energimässigt och i den fysiska världen, men se det som en övergång mot det nya. Framgångsrika tider kommer, du gör ett tufft men viktigt arbete just nu genom att processa energier och gamla känslor och blockeringar som kanske dyker upp inom dig. Du kan även känna av andra människors energier och känslor under denna process. Så stanna gärna upp och känn efter om det dyker upp måenden/känslor – är detta verkligen mitt, eller är det den kollektiva stressen jag “plockat upp”?

Du kan visualisera och tänka/känna att du släpper allt som inte är ditt, och alla gamla energier som inte längre gynnar dig.

Var snäll med dig själv, visa förståelse och empati för såväl dig själv som andra. Alla går vi igenom denna transformation, på olika vis. En del förstår det inte och kanske får utbrott av vrede och irritation. Ha tålamod med dig och din omgivning. Ta inget personligt om någon råkar få upp sitt “mörker” och visar upp sina sämsta sidor just nu.


Tävling – vinn presentkort på Butik Ametist värde 800 kr !
Hjälp mig att hjälpa dig. 🙂

Jag planerar för kommande kurser i min kursverksamhet (svenskahealingskolan.se) och skulle nu behöva din hjälp. Hjälp mig att hjälpa dig. 🙂

Jag söker dig som redan har, eller skulle vilja starta, någon form av verksamhet inom andlighet, healing, hälsa och alternativmedicin. Såväl du som driver eller vill starta företag, eller som “bara” t.ex. ger healing eller massage eller andra behandlingar, yoga, coaching etc på hobbynivå.

Genom att svara på min korta enkät ger du mig förslag på hur jag skulle kunna hjälpa dig i din verksamhet eller dina drömmar om att starta/driva en.

Som tack för din tid är du med i utlottningen av ett presentkort på webbutiken/butiken värde 800kr.

  >>> Ja Therese, jag vill hjälpa dig att hjälpa mig,
och ha chansen att vinna presentkort (klicka här)


Jag behöver ditt svar senast måndag 10/10
 


Må så gott!


mvh Therese
Butik Ametist / Svenska Healingskolan  
Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke