Änglabudskap för v23

0

Änglabudskap för v23: Nu ljusnar det!

“De små steg du gjort, och gör, för din hälsa, bär nu frukt och du kan skönja resultat. Fortsätt framåt, fortsätt upprätthålla goda vanor. Nu är det din tid att skina, nu ljusnar det! Våga stråla, våga visa världen ditt rätta jag! Våga ta för dig i livet”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Crystal Angels Oracle Cards och kostar 200kr i vår webbutik samt butiken i Sundsvall.


Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto:
 (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke