Kraftdjur: Enhörning – för healing, magi och mirakel

2

 

Enhörningar hjälper oss att stå upp för det vi tror på, de vill hjälpa oss att göra världen till en bättre plats igen.

 

De står för styrka, renhet, healing, lycka, omhändertagande, magi, finkänslighet och skönhet. Enhörningar kan även hjälpa oss att kontakta förlorade världar, inte minst Atlantis, och återfå förlorad kunskap från dessa. Eftersom enhörningar besitter mycket klokskap och visdom, kan de hjälpa oss växa genom att delge oss sådan information. Enhörningar är mycket bra lärare, de jobbar med oss på själsligt plan, och de älskar att hjälpa oss och se oss växa.

 

De kan hjälpa oss att förstå våra livsläxor och livsuppgifter bättre, och de kan hjälpa oss att övervinna hinder för att nå dit. De har även en otrolig healingförmåga. De kan ta bort blockeringar och negativitet på alla nivåer, och hjälper oss till läkning på ett djupt själsligt plan. För att ta hjälp av en enhörning som kraftdjur kan du kontakta dem i meditation. Be dem om hjälp eller råd. Svaren kan komma till dig på en gång, som tankar, ord, bilder, symboler, känslor eller vetskap. Men svaren och hjälpen kan även dyka upp mer fysiskt längre fram. Om du vill ha hjälp med att hitta din livsuppgift kanske du plötsligt en dag får tips om en kurs som bara känns så rätt. Håll alla dörrar öppna, för har du bett din enhörning om hjälp så kan du vara viss om att denne hjälper dig. Så länge det är för högsta bästa. På det viset jobbar enhörningarna precis som änglarna, de har inga Egon och dömer därför inte. Men kom ihåg att de inte gillar lågfrekventa energier (som t.ex. Egot kan skapa om dina önskningar är allt för egoistiska/materiella).

 

Kalla på enhörningen som kraftdjur när du vill höja dina energifrekvenser, få hjälp med healing eller för att göra meditationer till Atlantis, till exempel.

 

Vill du lära dig mer om enhörningar?
Kolla in vår onlinekurs!

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. P den

    Tack för härlig läsning, om enhörningar som kraftdjur♡ “Min” enhörning kom till mej för ngr år sedan, utan att jag kallat på den eller ens tänkt på enhörningar övht direkt. Den är vackert grön som stenen aventurin! Jag noterade att jag hade den med mej och tänkte inte så jättemkt mer på det efter det. För ngr månader sen, fick jag dock känslan av att jag ville veta vad den hette. Så jag tonade in och bad om ett namn. Nåt dygn därefter, fick jag direkt namnet i tillståndet mellan vakenhet och sömn, då som jag oftast får budskap och är mest öppen….”Min” vackra enhörning, heter Juno♡ Ödmjukt tacksam över dennes närvaro hos mej och är nyfiken på vad detta kan betyda framledes och hur vi kan “arbeta” tillsammans♡

    • butikametist den

      Tack för din härliga berättelse! Fantastiskt! 🙂 ♡

Lämna en tanke