Änglabudskap v48

0

 

Veckans vägledning kommer från ärkeängeln Mikael, som har ett budskap till dig, kära läsare. Budskapet är kanaliserat av Therese, cert. medium, som äger och driver Butik Ametist (www.butikametist.se).

 

Vill du också kanalisera änglabudskap? Änglar vill gärna kommunicera med oss, och det gör de bäst när vi är i meditativt tillstånd. Så sitt eller ligg bekvämt, slappna av, och be om budskap från änglarna. Det kan komma som ord, känslor, sånger, värme, kyla, tankar… 🙂

 

 

Här är budskapet för vecka 48 som ärkeängeln Mikael ville dela med sig av till våra fina läsare:

 

 

“Det är så viktigt att du stannar upp, lyssnar inåt. Hinner ikapp dig själv. Stäng ute omvärlden och alla så kallade “måsten” ett slag. Känn efter vad det är du verkligen vill. Våga säga nej till sådant som inte göder din själ eller gynnar dig, sådant som bara tar av din kraft och energi. Välj sådant som får din själ att sjunga, som får dig att känna dig lycklig, helst ända ner i tårna. Våga göra de där valen som du vet att du måste göra. Våga prioritera din lycka. Du är så värd allt gott! Jag vill att du minns detta. Och minns att vi änglar finns med er, bara en tanke bort!”

 

 

 

Så lyder veckans änglabudskap. Hoppas att det kom dig till nytta. Varma kramar från oss och änglarna! 🙂

 

 

 

 

 

Psst! Missa inte veckans erbjudande; 20% rabatt på böcker. Gäller endast till tisdag 28/11 kl 23;59. www.butikametist.se

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke