Spå dig själv – vilket kort dras du till? Budskap från “överflödsänglarna”!

0

Javisst kan man spå sig själv! Fokusera på att be dina änglar/guider om ett budskap. Titta på bilden medan du fokuserar. Vilket av korten dras du till?

 

Budskapen (de rättvända korten) hittar du lite längre ned….

 

 

 

 

 

Har du fokuserat och bett om ett budskap….??

 

 

 

 

 

 

 

Bra! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Är du redo?

 

 

 

Här kommer korten rättvända:

 

 

Det vänstra kortet:

Du kan manifestera det du vill ha genom att använda dina ord. Var aktsam om vad du säger och tänker, för så blir det lätt. Fokusera på det du faktiskt vill ha och uppnå. Var viss om att det bästa för dig kommer till dig när tiden är rätt, även om det kanske inte alltid blir exakt som du hade hoppats… 😉 Kom ihåg att prata kärleksfullt om dig själv och andra, och om din ekonomiska situation. Det var änglarnas budskap till dig just nu, fina du!

 

 

Mittenkortet:

Överflöd i flera olika former är på väg till dig, vissa av dem är något du inte ens väntat dig eller kunnat tänka dig… Var öppen för att ta emot, du kommer få gott till dig nu för att du ska kunna fullfölja ditt livssyfte, stärka din hälsa och för att kunna hjälpa andra. Kom ihåg att tacka för allt de goda du redan har, och allt det goda som du får och som du kommer att få. Detta var ditt änglabudskap för nu, fina du!

 

 

Det högra kortet:

Allt du visualiserar har en förmåga att manifestera sig och “bli av”, så var noga med att fokusera på det du vill ha/vill uppnå! 😉 Var noga med din målsättning och dina önskningar. Visualisera dem som bilder för ditt inre, eller gör en visualiseringstavla genom att tex klippa ut bilder ur tidningar eller skriva ut från nätet. Bilder som motsvarar dina önskningar, t.ex. pengar, kärlek, nytt jobb, ny bil, eller vad det nu kan vara som just du önskar dig. Allt gott kommer till dig om du bara vågar tro, och vågar öppna upp för det. Dessa ord var vad änglarna ville säga dig just nu, fina du!

 

 

 

 

 

Budskapen mottogs och skrevs ned av Cert. medium/healer Therese. Kortleken som vi använt är: Angels of Abundance  Oracle Cards av Doreen Virtue.

Ps: V46 har vi 20% rabatt på stenar & kristaller i webbutiken. Vi har förstås även mycket annat fint, som passar som julklappar, presenter etc.

Kika gärna in vår butik: www.butikametist.se 🙂

 

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke