Hur använder man änglakort?

0

dagligvagledning

 

Änglakort är en form av så kallade “orakelkort”, som används som ett verktyg för att få meddelanden via sin intuition, guider eller änglar. Man kan likna dem vid en slags tarotkort, efter-som de bygger lite på samma princip vad gäller det här med intuitiva budskap och “spådom”.

 

En av de mest kända “författarna” av änglakort idag är Doreen Virtue, Dr i psykologi. Nu för tiden jobbar hon främst med att skriva böcker samt undervisa inom änglaterapi och änglakort.

 

 

 

 

Vem kan använda änglakort?

Vem som helst kan använda änglakort, för att göra så kallade “readings” för sig själv eller någon annan.

Man behöver såklart en änglakortlek, och måhända även ett “öppet sinne”, inget annat. 🙂

 

 

Hur använder man korten?

Den vanligaste användningen är att man drar ett kort på en specifik frågeställning. Det bör vara en “enkel” men specifik fråga som “är det här rätt val?” eller “vad bör jag tänka på imorgon?”. Man fokuserar på sin fråga medan man blandar kortleken, och sedan drar man det kort som “känns rätt”.

 

Rening av korten

Man bör “rena” sina kort från tidigare energier innan man ställer sin fråga. Det kan man göra på olika sätt, det viktigaste är att hitta ett sätt som fungerar för en själv. Exempel på rening är att knacka på korten, blåsa på dem, eller helt enkelt tänka att “nu är de rena från tidigare energier”. Man kan även be Ärkeängeln Mikael att rena korten åt en.

 

Om man gör “readings” åt någon annan än en själv kan det vara bra att “energiskydda” sig själv innan man ställer frågan till korten.

 

 

Exempel på änglakortstolkning

En enkortstolkning kan till exempel vara för frågeställningen “vad behöver jag tänka på för morgondagen?”

Kortet som drogs på frågan blev “Se bara kärlek” från Doreens populära kortlek på svenska; Daglig vägledning från dina änglar (finns t.ex. hos oss på Butikametist.se).

Tolkning

Tolkningen av kortet sker utifrån ens egen intuition och erfarenheter. Man skulle kunna tolka det här kortet som att man för morgondagen bör ha en kärleksfull inställning, eller att det kommer vara en dag fylld av kärlek. Man kanske till och med träffar “den rätta”?!

 

Tolkningen kan göras av bilden, texten eller båda tillsammans.

 

 

Övning

Se på kortet, vad dras du till i bilden eller texten? Vad betyder just den symbolen, färgen eller de orden för dig? Hur skulle du tolka det på frågan “vad du behöver tänka på imorgon”?

 

 

 

 

Vill du lära dig mer?

Du är välkommen att gå kurs hos oss till Cert. Änglakortstolkare. Distanskurser hittar du på www.butikametist.se/kurser/

 

 

Psst!
Vill du köpa änglakort hittar du ett stort utbud hos oss till bra priser. 😉
www.butikametist.se

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke