Änglabudskap för dig för v39 från ÄÄ Mikael: Kapa banden och all negativitet

0


“Kära du!
Det är dags att släppa det gamla som håller dig tillbaka. Detta budskap har varit extra tydligt hela året.

Nu vill jag även påminna dig om att se över dina tankar; lever du kvar i det förgångna i din tankevärld? Ältar du det som varit? Du måste släppa såväl energier som tankar från/om det som varit. Då var då. Nu är nu. Släpp energierna, släpp tankarna. Lämna det gamla bakom.

Jag vill även be dig att se över dina tankar om dig själv och andra, inte bara i dåtid utan även i nutid. Vad tänker/säger du om dina medmänniskor; familj, vänner, kollegor, grannar, personer på stan osv…? Och vad säger och tänker du om dig själv? Dina ord kan bli vapen, de kan såra och förstöra. Är det verkligen vad du vill? Vill du såra dig själv? Vill du såra andra?

Ord är energi. Hårda ord och tankar kan leda till att negativ energi sänds till personen (eller dig själv) som du talar/tänker illa om. Dessa ord kan orsaka skada i personens energifält och därmed även i dennes liv och hälsa. Vill du ha någons sjukdom eller kanske död på ditt samvete?

Ibland kanske det känns som att man vill hämnas på någon. Att man vill att denne ska lida, precis som den kanske fått en själv att lida på olika sätt. Men är det verkligen rätt väg att gå? Hat föder bara mera hat. Det är bara Egot som spökar när man tänker sådana tankar om att vilja någon annan illa.

Försök att inte döma och fördöma andra. Försök att se bakom. Försök förstå varför personen är/gör si eller så. Det finns alltid en orsak. Det finns alltid någon slags sår bakom ett dåligt beteende.

Kom också ihåg att det du sänder ut får du tillbaka. Så genom att sända ut “ondska” till andra får du ont tillbaka, och oftast tre gånger så mycket…

Så snälla fina du, tänk snälla tankar om dig själv och andra. Prata bara gott. Har du inget gott att säga, säg inget alls. 😉

Tänk på vilka energier du omger dig med i ord och tankar. Tänk på vilka människor du omger dig med. Människor som pratar illa om andra i ditt sällskap kanske även pratar illa om dig när inte du är närvarande. Omge dig helst med sanna människor som uppskattar dig för den du är, och som ger dig kärlek och positiv energi.

Detta fina du, är mitt budskap till dig för v39. Ta hand om dig!
//Ärkeängeln Mikael”

 

 

 

Änglakort, tarotkort samt andra orakelkort hittar du i vår butik i Sundsvall samt i webbutiken www.butikametist.se

10% rabatt på alla kortlekar gäller 22-23/9

 

 

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke