Spå dig själv – vilket kort dras du till?

0

Javisst kan man spå sig själv! 🙂 Fokusera på en frågeställning du har, eller bara be änglar/guider om ett budskap. Titta på bilden med du fokuserar. Vilket av korten dras du till? Svaren/budskapen hittar du längre ner på sidan. 🙂

 

 

 

 

Har du fokuserat på din fråga eller bett om ett budskap…? 🙂

 

 

 

 

 

Bra. 🙂

 

 

 

 

 

Är du redo?

 

 

 

 

Då vänder vi på korten….! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det vänstra kortet – Grace och Antoinette
Du behöver se saker från andras synvinkel/andra håll och kanter. Det är något du missar. Fastna inte i detaljer. “Tänk utanför boxen”. Ta inte saker personligt, det finns alltid en orsak till andras beteenden och vad de säger, som ligger hos dem. Släpp, försök se från en annan sida. Saker och ting är på väg mot en lösning.
Från kortleken “Budskap från dina änglar” (finns på svenska) av Doreen Virtue.

 

 

Mittenkortet – Cordelia
Det verkar som om du fastnat i gamla tankespår och mönster. Du kan behöva miljöombyte för att få nya friska idéer och en ny syn på saker och ting. Mycket nytt och kul är på väg till dig, du behöver bara öppna upp för det. Välkomna förändringen! Ljusa planer. En härlig sommar!
Från kortleken “Gudinnornas vägledning” av Doreen Virtue.

 

 

Högra kortet – Ge relationen en chans
Den här situationen eller personen är värd att arbetas för. Ge inte upp! Ha tålamod så löser sig saker och ting! Våga möta andra, våga förklara hur du känner. Våga öppna upp och prata. Våga lyssna. Och våga följa ditt hjärta! Ledord: Tålamod, empati/förståelse. Kommunikation.
Från kortleken “Romantikänglarnas orakelkort” av Doreen Virtue.

 

 

 

Tolkningarna är gjorda av Therese, Cert. Medium / Angel Card Reader by Doreen Virtue.
Tack till Angelina som drog korten för er kära läsare!

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke