Änglabudskap för V.48

0

Veckans budskap från änglarna handlar om att våga öppna upp hjärtat, att släppa rädslor och oro. Att öppna upp för ljuset, låta det komma in. Lita på att det är ljuset som segrar, bara vi låter det göra det! Våga se sanningar och våga ifrågasätta, våga lyssna på de som “ser bakom kulisserna”, våga lita på att lösningen är på väg. Sprid ljuset, var ljuset. Ha tillit! <3

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter: Oracle of the 7 energies, av Colette Baron Reid

Kortleken blir din för bara 244 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.
(10% rabatt på allt till 30/11)

Du hittar kortleken här: https://butikametist.se/item/oracle-of-the-7-energies—colette-baron-reid

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är therese-minibild.jpg

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke