Änglabudskap v 33: “Du har kraften”

0

Budskapet från änglarna denna vecka lyder: “Glöm inte bort att du är kraftfull, att du kan manifestera det du önskar, och att du kan styra över energier. Du KAN skapa det liv du drömmer om! Kom ihåg att du aldrig har varit separerad från källan utan är ett med alltet, nu och alltid. Därmed har du även dina kraftfulla” magiska” förmågor som t.ex. intuition och healing i behåll. Du kommer väl ihåg det?”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter  The Divine Feminine Oracle Cards och är av Meggan Watterson. Kortleken blir din för bara 200 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är therese-minibild.jpg

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke