Veckans änglabudskap v32: Ha tålamod, lösningen kommer

0

Budskapet från änglarna denna vecka lyder: “Släpp din oro, “sitt lugnt i båten”. Universum må vara i ständig förändring, men det är av godo. Lita på att det finns makter i världen som jobbar för en ljusare lösning just nu! Tro inte allt du ser och hör – väg sanningen i ditt hjärta. Överraskningar kan komma – var öppen för dem!”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Thoth Tarot . Kortleken blir din för bara 249 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är therese-minibild.jpg

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Gratis kurs om hur man kommunicerar med änglar
>>>Vill du också lära dig kommunicera med änglarna? Gratis online-kurs!
Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke