Veckans änglabudskap v31: Välj glädje

0

Budskapet från änglarna denna vecka lyder: Ta inte på dig för mycket, särskilt av sådant som bara dränerar din energi. Prioritera. Se även till att få tid för vila och återhämtning. Öppna upp för mer glädje, kreativitet och passion. Följ dina drömmar! Se till att få in lite mer äventyr i vardagen genom att göra roliga saker – det fyller både dig och din själ med ny energi. Goda nyheter verkar också vara på ingång – fira dem!

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Light Seers Oracle och är en av de lekar som det känd amediumet Birkan Tore brukar amvända. Kortleken blir din för bara 259 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är therese-minibild.jpg

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Ps! Intro-pris på vår nya onlinekurs om Änglakommunikation, gäller till söndag 2/8

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke