Veckans änglabudskap v30: Tysta tankarna för att höra själens budskap

0

Veckans budskap från änglarna är en påminnelse till oss om att vi behöver tysta våra tankar och gå mer inåt för att höra själens röst, för att komma i kontakt med vårt inre – och kunna höra intuitiva budskap från vårt Högre Jag, våra guider och änglar.

Inom oss finns svaren – änglarna kan inte nog poängtera detta. “Sök inte svaren utanför, du har allting inom dig, bara du lyssnar”, säger de.

Meditation är ett bra sätt att öva sig “tysta tankarna”. Varför inte börja redan nu – bara sitt och blunda, fokusera på din andning. Långa, långsamma, djupa andetag. Tänk inte, fokusera bara på din andning, tills du känner dig avslappnad. Svårare än så behöver det inte vara att börja meditera. Övning ger sedan färdighet, ju mer man mediterar desto lättare kommer man i kontakt med sitt inre, den sanna essensen.

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Sacred Rebels Oracle och är av Alana Fairchild. Kortleken blir din för bara 249 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå SundsvallDela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke