Veckans änglabudskap v29: Sök svaren i naturen

0

Denna veckas änglabudskap kommer från älvorna/feerna, som vill påminna oss om att ta kontakt med naturen för att få svar på våra funderingar. “När du vistas i naturen får du kontakt med djupet av ditt inre jag – där intuitionens röst talar till dig. Där finns alla svar du någonsin kommer behöva.

Ta en promenad i naturen, eller varför inte göra en utflykt över dagen med matsäck och allt. Bara spendera tid i tyst kontemplation, lyssna till naturens ljud, och komma i kontakt med din inre röst.”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Oracle of the fairies och är av Angela Karen Kay. Kortleken blir din för bara 200 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. Indigos, kristallbarn, regnbågsbarn, gyllene barn och starseeds
– vilka är de?

Just nu kan du delta GRATIS i testomgången av min nya onlinekurs om dessa spännande personligheter. Start 27/7.
>>>Läs mer och anmäl dig här

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke