Veckans änglabudskap v28: Du har beskydd

0

“Denna vecka vill änglarna att du ska komma ihåg att du har beskydd – de finns med dig. Även i tuffa tider, och även om du inte känner av dem. De finns ALLTID vid din sida.

De vill även påminna oss om vikten av att jorda oss, särskilt i tider av stress. Tänk som rötter under dina fotsulor, som sammankopplar dig med Moder Jord. Känn hennes lugna energi spridas upp via dina fötter och genom hela din kropp.”

>>>Du kan även testa Thereses meditation för jordning på youtube.


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Whispers of the ocean och är av Angela Hartfield. Kortleken blir din för bara 249 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Vill du också lära dig
kommunicera med änglarna?
>>>Gratis kurs: Bli en bättre änglakommunikatör på 4 dagar

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke