Veckans änglabudskap v27: Leta guldkorn i vardagen

0


“Veckans änglabudskap är kort, och handlar om att “samla på guldkorn”. Det finns alltid saker att vara tacksam över, oavsett hur ens situation ser ut eller läget i världen är. Genom att samla på sådana guldkorn höjer du din energi och mår bättre. Skriv gärna ner minst 3 saker varje dag som du är tacksam över. T.ex. att solen gick upp, vädret var bra, du hade ett trevligt samtal med någon, du såg ett bra tv-program, du hörde fågelsång, du har tak över huvudet, naturen är vacker, du andas…

Det finns alltid saker att vara tacksam över. Änglarna vill att du ska minnas det. Och att du ska minnas att du är VÄRD allt det vackra!”

 

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Energikällan och är av Maria Sjöberg. Kortleken blir din för bara 179 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Psst! Är du eller någon du känner en indigo eller ett kristallbarn?
>>>Kolla in listan här för att se om du känner igen dig/denne. Chans att vinna presentkort på butikametist.se om du hjälper fylla i enkäten som finns i slutet av bloggen. <3 Tack!

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå SundsvallDela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke