Veckans änglabudskap v26: Dina guider talar med dig

0

“Veckans änglabudskap handlar om att lyssna till dina guider och änglar, de söker kontakt. Men tar du dig tid att lyssna in vad de vill säga dig? I meditation kan du höra deras budskap, eller när du är i meditativt tillstånd vid t.ex. promenader i naturen, när du diskar, viker tvätt…

Våga lyssna och känna. Vad vill de säga just nu?

En sak änglarna generellt pratar om för oss alla just nu är vikten av balans och rättvisa. De pratar om att vi ska släppa ilska och sluta “smutskasta” andra. “Behandla andra som du själv vill bli behandlad”, säger de.

Ilska och bitterhet skapar bara låga/tunga/negativa energier, det är väl inget du vill fylla dig med?

Släpp dömande av dig själv och andra. Jobba med förståelse och empati istället. Gör något konstruktivt av din ilska och kring det du känner är orättvist.”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Wisdom of the hidden realms och är av Colette Baron Reid. Kortleken blir din för bara 200 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Psst! Gillar du kristaller?
Just nu får du min kurs “Lilla kristallkursen” (online) på köpet när du handlar andra varor för minst 100 kr i vår butik eller webbutik. Värde på kursen är ca 333kr.
 Ur innehållet: Fakta om olika kristaller, månadsstenar, stjärnteckenstenar, hur man kan rena, programmera, ladda och använda kristaller, kristallmeditation, m.m.

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke