Veckans änglabudskap v25 från Zadkiel: Våga omvärdera dina åsikter

0

Änglarnas budskap just nu är att vi kan behöva omvärdera saker och åsikter just nu. Kanske har vi den situation vi har i världen nu för att vi ska omvärdera, ifrågasätta, se bakom illusioner, hitta vad som är viktigt för oss i livet och uppskatta det mer? Denna veckas budskap kommer från Ärkeängeln Zadkiel.

“Allt är kanske inte vad det verkar att vara – våga testa dina tankar och åsikter, dina “sanningar”, kanske finns det något annat där bakom? Vågar du se efter?

Många vaknar upp och inser att världen kanske inte var som de trodde, de ser sig själva och andra ur ett nytt ljus. Kanske förlorar de vänner i och med att de “byter åsikt” eller nu vågar stå upp och säga ifrån. Men det är kanske lika bra – en sann vän låter dig vara den du är, oavsett om dina åsikter inte matchar dennes. Och det allra viktigaste är väl att du är sann mot dig själv?! Vad andra tycker och tänker om dig borde inte spela någon roll. Om du inte är sann, om du lever i en illusion eller fantasi, så förnekar ju du ditt sanna jag.

Så våga stå upp för det du tror på. Men våga också utmana det du tror på just nu, i dessa tider. Allt och alla kanske inte är vad de utger sig för. Våga ifrågasätta både dig själv och andra. 

Våga fundera ifall det som sägs och skrivs är sant, våga ifrågasätta dem som förnekar saker som känns sanna för dig. Det finns många som säger sanningar nu, men det finns också många som vill förneka dem. Stanna upp, fundera – varför skulle någon ljuga om det, finns det någon som tjänar på att ljuga om det (i så fall vad), finns det någon som tjänar på att säga sanningen (i så fall vad, eller vill de bara skapa förbättring)?

Världen är i förändring, och den sanningen kommer vi inte ifrån.”


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Vildmarkens språk och är av Solöga. Kortleken blir din för bara 259 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall. 

Psst! Gillar du kristaller?
Just nu får du min kurs “Lilla kristallkursen” (online) på köpet när du handlar andra varor för minst 100 kr i vår butik eller webbutik. Värde på kursen är ca 333kr.
Ur innehållet: Fakta om olika kristaller, månadsstenar, stjärnteckenstenar, hur man kan rena, programmera, ladda och använda kristaller, kristallmeditation, m.m.

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå SundsvallDela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke