Änglabudskap för v 2: Sätt intentionen för året och samskapa med Universum

0

“Attraktionslagen kanske är dig bekant? Lika attraherar lika, så det du sänder ut får du tillbaka. Ny start på ett nytt år kan vara ett utmärkt tillfälle för dig att fundera över vad det är du vill skapa och manifestera i livet denna period. 

Utan mål, intentioner och visioner blir det som att “sväva runt i ovisshet” – känn efter i ditt hjärta vad det är du vill göra och uppnå. Vill du undvika “kaos” och faktiskt komma någonvart i år? Se då till att fundera över dina mål och önskningar. Skriv gärna ner dem i en fin skrivbok. Du kan fylla på med fler intentioner vartefter tiden går och du kommer på fler. 

Våga drömma, våga tro på att du faktiskt kan uppnå vad du vill. Du skapar ditt liv! Låt inte alla möjligheter glida dig ur händerna nu, ta tag i drömmarna.

Och kom ihåg att praktisera tacksamhet för allt du redan har. Tacksamheten du sänder ut drar till sig mer av det goda. Tänk och känn också att du redan har allt det nya du vill uppnå och manifestera. Känn tacksamheten för att du uppnått detta, även om det ännu inte redan hänt. Tacksamhet skyndar på processen.

Men kom ihåg – önska inte i form av en känsla av “brist”. Om du känner att du saknar t.ex. pengar, kärlek, boende, jobb etc, så måste du ändå kunna känna tacksamhet och lita på att du har/får det du vill. Sänd inte ut en önskan om det är en rädsla att bli ensam/utan, eller en önskan av saknad. Sänd ut en önskan från hjärtat.

Låt 2020 bli ditt år!”


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Colette Baron-Reid och heter Wisdom of the oracle. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 200 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.​


Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
 Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke