Änglabudskap för v40: Vågar du vara i kontakt med din intuition?

0

“Änglarna fortsätter sina budskap på temat om att vara sann. Framförallt att vara sann mot sig själv. Lyssnar du verkligen till din innersta röst? Den som kommer från hjärtat? Eller är du mer fokuserad på ditt logiska tänkande?


Dina änglar och guider kommunicerar med dig via din intuition, via hjärtat, solar plexus och pannchakrat. Men det blir svårt att höra dem om ditt fokus ligger i dina tankar och logik. Intuition handlar inte om logik utan känsla. Våga lyssna inåt! Våga följa den där rösten, det där kallet, de där drömmarna du har.

Våga följa DIN väg, gör det som gör dig lycklig, inte vad andra förväntar sig eller vad de vill att du ska göra.

När du följer hjärtat så öppnar sig de möjligheter du söker efter. När du lyssnar till Egot/tankarna, kan hinder dyka upp, eftersom du förmodligen är på väg ifrån din ursprungliga livsplan. När du följer den går saker mer din väg. Därför är det av stor vikt att vara sann mot sig själv, och lyssna på vad det är man egentligen vill. Så länge det är för ditt och andras högsta bästa.”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Colette Baron-Reid och heter Goddess Power Oracle. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 333 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.


Ps: I oktober har vi 10% rabatt på ALLT i butik och webbutik (ange kod: oktober).

Tisdagar i höst har vi kvällsöppet i butiken mellan kl 18-20.
Webbutiken är öppen dygnet runt. 🙂

Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Butik Ametist & Svenska Healingskolan

Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke