Änglabudskap för v32: Från ärkeängeln Mikael; Tänk på vad du tänker

0

“Du har väl hört talas om attraktionslagen; det du sänder ut får du tillbaka? Alltså, det du tänker/säger, drar du till dig. Så fundera över vad det är du säger om/till dig själv och andra. Är det mycket negativt? Hur ska du då kunna manifestera och attrahera positiva saker i livet? Allting börjar i dina tankar. Förändra ditt tankesätt, så förändras din verklighet. Tänk på det du vill uppnå, så blir det lättare att ta sig dit. Tänk positivt så mycket du kan – det höjer dina frekvenser och hjälper dig att kunna skapa dina drömmar.”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Änglaterapi Orakelkort. Den blir din för 275kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.

Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Butik Ametist & Svenska Healingskolan
 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 

Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke