Änglabudskap för v24: Våga lyssna på dina känslor för att nå dina drömmar!

0

“Fina du! Att vara känslig är inget negativt. Hedra istället din känslighet, bejaka dina känslor. Att vara i god kontakt med sina känslor hjälper dig dels att vara mer intuitiv, dels att göra bättre val i livet. När du lyssnar till dina innersta känslor och följer vad ditt hjärta säger, så följer du också din Livsplan, den du skrev innan du inkarnerades hit.

När du bara lyssnar till dina tankar så är det ditt Ego som styr, vilket baseras mest på rädslor. Våga följa hjärtat, våga vara sann mot dig själv. Våga välja den väg du är ämnad för i detta livet!”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter ​The Wisdom of Avalon Card​s​ och kostar 200kr i vår webbutik samt butiken i Sundsvall.

Änglabudskapet kanaliserades av Therese,  
Butik Ametist & Svenska Healingskolan  
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium  
Porträttfoto:
 (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Gratis online-kurs 22-25/6: Bli en bättre änglakommunikatör på 4 dagar!

Lär dig mer om änglar och hur man kommunicerar med dem, hur man utvecklar sin intuition, samt hur man kan använda änglakort som ett verktyg för sin intuition.
 

  • Änglar, ärkeänglar och ditt änglateam
  • Vässa din intuition och dina klarsinnen för klarare änglabudskap
  • Änglahealing för att rensa blockeringar
  • Änglakortstolkning – hur gör man träffsäkra readings för sig själv och andra?
  • Ställ dina frågor om änglar & änglakommunikation

Kursen blev mycket populär när jag körde den i mars, så nu erbjuder jag den ännu en gång. Kanske kunde du inte vara med sist? Eller vill du vara med igen!? Varmt välkommen!

Kursen är helt online, du gör den när det passar dig. Dock håller jag ett live webinarium tisdag 25 juni kl 21.00 om hur du använder änglakort, samt svarar på dina frågor om änglarna.
 

​>>>Anmäl dig här och bli en bättre änglakommunikatör i sommar!​

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke