Veckans änglabudskap från Atlantis v22: Lekfullhet och förlåtelse

0

“Kära du, glöm inte bort att ha roligt. Glädje är en del av ditt helande. Genom glädje höjer du din energifrekvens, vilket hjälper dig till bättre mående på alla plan. Gör saker som du mår bra av, som får ditt hjärta att sjunga! 

Kom även ihåg att jobba med förlåtelse och acceptans. Acceptera det som är och som varit. Inse att du kan göra nya val, men bara i nuet. Acceptera dig själv som den du är, förlåt dig själv. Förlåt andra för vad de gjort eller sagt. Gå inte runt och älta eller bär på gammal sorg och oförrätter. Blicka framåt. Du kan förändra nuet för att skapa den framtid du söker.

Gör fina saker för dig själv, inte bara för andra. Se till att fylla på din “tank” av välmående och glädje. Det är du värd!”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap heter Atlantis Oracle och kostar 222kr i vår webbutik samt butiken i Sundsvall.

Gratis kurs!

PS! Är du känslig för energier? Känner du ofta av andras måenden? Blir trött av att vara i folksamlingar? Har du “spökerier” hemma? Håller du på med healing, tarot-, änglakort, andekontakt eller liknande?

Välkommen då att ta del av min gratis kurs om energiskydd och rening av energier. Kursen är helt online, du gör den helt i din egen takt.

>>Ja såklart vill jag ta del av gratis-kursen om energiskydd och rening! (öppnas i en ny flik)”

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 

Porträttfoto:
 (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke