Änglabudskap till dig 2018-07-17

0

 

 

Fina du!

Änglarnas budskap här och nu lyder; stå upp för det du tror på och för den du är!

 

Just nu kan det kanske upplevas som att saker och ting “står still” och att du kanske inte riktigt kommer nånvart. Men allt är i sin ordning. Det är bara tillfälligt, och närmare augusti så löser sig saker och ting mer och mer. Ha lite tålamod och is i magen. Ha tillit!

 

Dina önskningar är hörda, och du har goda möjligheter att manifestera det du vill och införliva dina drömmar. Men du måste ta steget själv, änglarna kan inte göra det åt dig, de kan bara guida dig på vägen. 😉 Lyssna inåt, hör änglarnas viskningar som tankar eller känslor i ditt inre.

 

 

 

 

 

 

Vill du komma i kontakt med din skyddsängel?

Vi firar att vår nya kurs Änglahealing med chakrabalansering, som vi har i samarbete med Svenska Healingskolan, nu äntligen också finns som online-version, med att bjuda på en meditation! 🙂 >>Möt din skyddsängel (youtube)

 

 

Vill du lära dig mer om änglar och änglahealing?

>>Kolla in vårt kursutbud.

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke