Helgens budskap v10 från gudinnevärlden

0

 

 

Fina du! Budskapet för helgen handlar om förändring och framgång. Nu är det din tid!
Budskapet kommer denna gång från gudinnornas värld, passande nog så här på Internationella Kvinnodagen! 😉

 

Återkommande under våren har budskapen för er kära bloggläsare gått i tecknet om att följa sina drömmar och lyssna till sitt hjärta, så även denna gång.
Det är inom oss som vi har svaren. Vi vet och känner vad det är vi vill och “borde” göra. Men varför är det ibland så svårt att lyssna på den där intuitionen och ta steget?

 

 

Budskapet som kommer via korten för helgen är att spendera lite tid för dig själv – känn efter vad det är din själ vill säga dig. Vart är det du vill? Vad är det du vill göra? Känn efter i hjärtat! Magkänslan kan “luras”, men i hjärtat finns sanningen! När du lyssnar på hjärtat är det själens röst du hör.

 

 

Helgen känns som den blir ganska stillsam för många, meditativ. Bra! Som sagt – ta tid att lyssna inåt. Ta tid för vila och återhämtning – det blir lättare att lyssna på intuitionen då! Budskapet för helgen blir också att göra någonting roligt – något som verkligen får din själ att sjunga! Kanske måla/pyssla? Umgås med goda vänner? Baka? Promenera i naturen? Se en kul film?

 

Gör något som berikar dig – du kommer att fyllas med mer energi och glädje. Du kommer lättare att nå ditt inre om du denna helg passar på att göra något för dig själv.

 

Gudinnorna ber dig också att ta tag i dina planer denna helg – planerna för framtiden. Våga ta steget! Våga anmäla dig till den där kursen du längtat efter (för det verkar som att många av er fina läsare funderar på kurser av olika slag – som berikar dig och din själ)! Våren som kommer nu ser ut att vara en utmärkt tid för kurser och självförverkligande.

 

Ta tag i dina idéer och planer. Berika din själ och lyssna inåt. Så lyder gudinnornas budskap för helgen vecka 10.

 

 

 

 

Kortleken som använts för budskapet är en som vi alldeles precis fått hem till webbutiken och butiken i Sundsvall: Gaia Orakelkort.
En underbart vacker lek på svenska!

Budskapet kanaliserades av Therese, Cert. medium/healer.

Jag önskar dig en fin helg!

/T

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke