Budskap från kristall-änglarna. Vad vill de säga dig?

0

 

Denna gång kommer budskapen från kristallernas och änglarnas rike. Känn in vilket av korten här ovanför som du dras till. Bakom döljer sig ett budskap till dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du tonat in på vilket kort som känns riktat till dig?

 

 

 

 

 

 

 

Bra. Då vänder vi på korten nu! 🙂

 

 

 

 

 

Apofyllit
Ditt positiva synsätt och din vilja att ta emot har öppnat dörren till överflöd av support, hjälp och möjligheter. “Be så skall du få” känns som ledordet för dig just nu. Det du önskar kan du nu med lätthet manifestera. Men var varsam med dina önskningar och det du tänker. Fortsätt tänka positivt för att dra till dig mer positivt. (Klicka på namnet ovan om du vill se hur kristallen ser ut.)

 

 

Apatit
Sluta jämföra dig själv med andra, och sluta döma dig själv. Fokusera istället på hur långt du kommit och allt du lärt dig på vägen! Det kanske känns svårt att tänka så när man är mitt inne i en tung period eller när livet krisar. Men försök att hitta guldkorn varje dag, försök att se en mening med alla situationer du går igenom (såväl positiva som mindre önskvärda). Det finns alltid en orsak, det finns alltid en lösning, och du växer genom att ta dig igenom svårigheter. För det gör du. Du klarar även detta! (Klicka på namnet ovan om du vill se hur kristallen ser ut.)

 

 

Angelit
Omge dig med likasinnade människor för vänskap och ökad support. Den där kursen eller studiecirkeln som du funderat på, nu är en bra tid att anmäla sig! Det kommer att ge dig mycket glädje och bra erfarenheter att utöka din bekantskapskrets med likasinnade just nu. Möjligheter öppnar sig för dig när du väljer att följa ditt hjärtas önskningar! (Klicka på namnet ovan om du vill se hu kristallen ser ut.)

 

 

 

 

Kortleken med detta inläggs budskap heter Crystal Angels Oracle Cards och är en av raden vackra lekar från Doreen Virtue.

Budskapen översattes och tolkades av Therese. Cert. medium / healer.

Vår butik hittar du på Esplanaden 18 i centrala Sundsvall, eller på www.butikametist.se 

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke