Änglabudskap för v 3: Du är den viktigaste personen i ditt liv

0

“Du är säkerligen mån om andra, tar hand om dem, stöttar, tröstar etc. Men tar du lika bra hand om dig själv? Du bör vara prio 1 i ditt liv – hur ska du kunna räcka till alla andra om du inte fyller på dig själv med energi?!

Lyssna på din kropp och själ – försöker de säga något till dig? Varva ner? Gör mer roliga saker? Var mer självsnäll?

Änglarna vill också påminna om att du inte ska se det som att saker händer MOT dig, som bestraffning eller liknande, när du “stöter på patrull” och det inte riktigt blir som du hade tänkt. Ibland är det förklädda “läxor” som ska gås igenom för att få dig att växa, ibland är det dina änglar och guider som försöker styra dig åt rätt håll om du vandrat in på en väg som inte riktigt är i linje med din livsplan. Universum vill dig inget annat än gott! <3 
Ibland är det klokt att inte heller överanalysera saker och skeenden, utan bara vara i nuet. Acceptera, släppa, gå vidare med nya insikter.”Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Rebecca Campbell och heter Work your light. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 229 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.

Pssst! Vill du få till en regelbunden vana med meditation så här på det nya året? Meditation kan hjälpa mot stress, öka vårt välbefinnande och stärka vår intuition.

Under januari kan du delta helt gratis (och i din egen takt/på dina egna tider) i min online-kurs “Meditation för intuition”. >>>Anmäl dig här. Välkommen!


Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke