Änglabudskap för v47: Lyssna till din själ

0

“Lyssnar du på vad din själ och ditt hjärta verkligen vill och försöker säga till dig? Eller lyssnar du mer på dina tankar? Följer du verkligen ditt livssyfte, eller har du valt en väg utifrån logik och tankebanor? Genom att vara här och nu, lyssna inåt, känna efter, så hittar du ditt “varför” – ditt syfte. Anledningen till att du är här. Vad är det du ska förverkliga och/eller lära dig i detta livet? Ingen annan kan hjälpa dig hitta det, ingen annan kan skapa din lycka – bara du. Du är din bäste själsfrände. Bara du vågar lyssna inåt.”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Colette Baron Reid och heter Wisdom of the Oracle. Kortleken med tillhörande fin ask och guidebok blir din för 200 kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan
 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke