Hur väljer man rätt kortlek?

0

Vi får ofta den frågan i butiken. Hur hittar man rätt kortlek, det finns ju så många, och alla är ju lika fina…?!

Det bästa sättet att veta om kortleken är rätt, är vilken känsla du får av den. Tycker du om den? Gillar du bilderna och texterna? Då kommer den förmodligen att passa dig!

Muskeltesta
Du kan även rådfråga ditt “Högre Jag” genom så kallad muskeltestning. Håll i den kortlek du funderar på, eller tänk på den, om du t.ex. funderar på att beställa en i webbutiken. Stå upp, blunda. Fråga “är det här rätt kortlek för mig?”, och tänk att du “kastar upp” frågan ovanför ditt huvud.

Känn efter om du faller lätt framåt eller bakåt. Framåt betyder JA och bakåt betyder NEJ. (Du kan testa att fråga “är godis nyttigt för mig”, som “kontrollfråga” för att se att det funkar… 😉 )


Här är några av de populäraste lekarna i vårt sortiment

Favorit bland nybörjare
En av de mest populära lekarna bland nybörjare är “Daglig vägledning från dina änglar“. Den passar de flesta, och kan “svara på” en bred bas av frågor inom olika kategorier.För den som kanske är lite mer van vid orakelkort
En annan lek som är mycket omtyckt är Änglaterapi Orakelkort, en mångsidig lek, som även kan passa nybörjare. Texterna är lite kortare, så här får man mer gå på bilden och känslan man får av bilderna/sin intuition.Något mer avancerad – och för dig som även kan tarot
Änglatarot är min favorit. Den har 78 kort istället för 44, och bygger på den klassiska tarot-leken. Men här finns inga “mörka” kort som t.ex. Döden. 😉 Man behöver inte kunna något om tarot för att använda denna lek, eftersom det är en orakellek också, med både text och bild. Här har du även tillgång till siffror och element, vilket kan ge mer djup i dina readings.


För dig som vill ha korta och koncisa svar
Änglasvar heter leken som bland annat kan svara Ja, Nej, Kanske, när i tid, osv. Den kan användas för sig själv vid kortare frågor, eller som komplement till andra lekar om man vill göra en mer utförlig reading.


Varsågod! Gratis guide för hur man använder änglakort
>>>Här hittar du denMvh Therese,
Cert. Angel Card Reader since 2013,
by Doreen Virtue & Radleigh Valentine

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke