Änglabudskap för v35: Låt änglarna vägleda dig innan du fattar beslut!

0

Änglarna ber dig vara vaksam i en fråga innan du bestämmer dig. Du kanske inte har all information ännu, så du kan behöva avvakta lite innan du fattar ditt beslut. Be dina änglar och guider om hjälp och vägledning i frågan. Men ge inte upp dina drömmar, önskningar och planer. Du kan även behöva lära dig något mer innan du kan gå vidare med dina planer. Det är bra att följa sitt hjärta, men man ska inte ha för bråttom, menar änglarna. Se till att verkligen ha alla fakta och allting ordnat innan du skrider till verket.


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Doreen Virtue och heter Budskap från dina änglar. Kortleken blir din för 275kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.

Vill du träna och utveckla din intuition för 
bättre kontakt med änglar, guider och ditt Högre Jag?

Premiär för Thereses nya kurs på Svenska Healingskolan 2 september. 
Just nu till 30% rabatt, till 31/8. >>>Klicka här för att läsa mer

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke