Änglabudskap för v34: Helande energier till dig!

0

Veckans budskap kommer från änglar, guider och kraftdjuren drakarna. 

Helande energier har kommit din väg, särskilt i samband med att lejonportalen varit öppen nu i augusti. Vi har skickat dig massor av kärlek och helande, för att stärka och rena dig. Vi vill dig väl, och vi önskar dig framgång. Det är var och en av er värda!

Öppna upp och ta emot de här helande energierna, ta tacksamt emot universums gåvor. Och fortsätt praktisera tacksamhet och fokusera på det du vill ha mer av i ditt liv.


Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap är av Diana Cooper och heter Dragon Oracle Cards. Kortleken blir din för 200kr i vår webbutik eller i butiken i Sundsvall.

Änglabudskapet kanaliserades av Therese, 
Butik Ametist & Svenska Healingskolan

Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke