Änglabudskap för v16: Dags att prioritera vad som är viktigt!

0

“Kära du, det är dags att prioritera vad som är viktigt för dig. Det är dags att ta det där steget som du väntat på, mot dina drömmar och planer. Tiden är rätt att följa ditt hjärta. Rensa bort det som inte längre gynnar dig, det som bara tar din energi. Rensa bort det gamla som tynger och håller dig tillbaka.

Våga förverkliga dig själv och dina drömmar. Ingen annan kan göra det åt dig, så steget måste du ta själv. Vi finns med dig på vägen. Vi älskar dig! Vänliga hälsningar från dina änglar.”

Den vackra kortleken som användes för kanaliseringen av veckans budskap kommer från Doreen Virtue och heter Ärkeänglarnas orakelkort.

Vill du lära dig mer om att kommunicera med änglar?? 
Min 4 dagar gratis kurs ligger kvar över påsk, registrera dig/logga in på www.svenskahealingskolan.se så hittar du den där. 🙂

Änglabudskapet kanaliserades av Therese,
Butik Ametist & Svenska Healingskolan 
Cert. Angel card Reader / Änglaterapeut / Healer / Medium 
Porträttfoto: (C) Fotograf Smultronstrå Sundsvall

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke