Drakarnas magiska budskap till dig 29/6-1/7

0


 

Budskapet för denna helg kommer från drakarnas magiska värld. De pratar om att det är dags att öppna upp din inre visdom, att plocka fram dina magiska förmågor.

Fullmånens energi häromdagen hjälpte oss att öppna upp ännu mer för vårt inre, menar drakarna. Dags att skina, dags att visa den magiska varelse som är DU!

 

Drakarna pratar också om vikten av att vara sann mot sig själv, och att stå för den man är, att stå för de förmågor man besitter, att inte förneka gåvorna eller sitt kall. Dags att sträcka ut vingarna, flyga och ta fram sitt rätta jag. Var stolt över den du är!  Du är en viktig del av uppstigningsprocessen, du behövs för att sprida ljuset och öppna upp människors hjärtan och sinnen. Vi är på väg mot en mer harmonisk och kärleksfull värld. Ha tålamod och tillit! Stå stark i din tro och övertygelse!

 

Hälsningar
//Kripka, luft-drake

 

 

Jobba med drakarnas energi när du behöver rening, styrka, bättre sömn, trygghet etc. Kalla på dem så finns de där och hjälper dig. 🙂
Vill du lära dig mer om drakarna och deras energier så hittar du vår spännande onlinekurs just nu till halva priset i webbutiken.

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke