Spå dig själv inför alla hjärtans dag – vilken kristall dras du till?

0

 

Visste du att man kan spå i kristaller, likaväl som i kort, kaffesump eller liknande…?! Jovisst!

Dels har ju kristallerna sin egna unika energi/frekvens som representerar olika områden t.ex. fysiskt eller emotionellt, men man kan även läsa av budskap genom att titta på kristallerna.

 

Skulle du vilja testa på ett lite enkelt sätt att spå dig själv med kristallernas hjälp? Kanske se vad de har att säga om kärleken inför alla hjärtans dag?  🙂

 

Välj ut den sten du dras till av dem på bilderna nedan.

 

 

     

 

Har du valt en sten…?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valde du den rosa – rosenkvartsen?
Denna sten pratar om äkta kärlek, men har även budskapet med sig att du ska älska dig själv först, innan du kan älska någon annan “fullt ut”. Ge lika mycket fint och kärleksfullt till dig själv som du ger till andra!

 

 

Valde du den orange – karneolen?
Karneolen står för en eldig energi, här har du passion och glöd. Men kom ihåg att en relation behöver bygga på så mycket mer! Stenen bär också med sig budskap om att inte “tappa bort sig själv” i en relation, utan att även vårda sina egna intressen, sin egen passion/glöd/drivkraft.

 
Valde du den lila – ametisten?
Det är bra att ha en relation som fungerar bra både andligt och mentalt, men det kan lätt bli att den fastnar i det här mentala, i tankarna. Att passionen kanske försvinner…? Man är mer i sina tankar och intressanta diskussioner, så man glömmer bort det där fysiska. Budskapet från denna sten blir för denna gång också att “allting börjar i dina tankar, och genom att förändra dina tankar kan du förändra din situation/relation”. Börja med dig själv, försök att bortse från den andra partens “alla fel och brister” – tänk igenom varför du irriterar dig på dem, och hitta ett förhållningssätt. Allt går att lösa! 😉

 

 

 

Önskar dig en härlig alla hjärtans dag! 🙂

 

PS: Alla som handlar i butik eller webbutik denna vecka (12-18/2) får en healingladdad/kärleksladdad rosenkvarts med på köpet. 🙂 Mer info och öppettider: www.butikametist.se

 

Mvh Therese
Butiksägare/ Cert. medium/healer/massör

 

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke