Änglabudskap till dig för 28-30/7

0

Helgens budskap till dig från änglarna;

 

“Ensam är inte alltid starkast. Du är omgiven av nära och kära som vill dig väl. Ibland kanske det inte känns så, men det finns alltid någon som bryr sig. Någon som sträcker ut en hand till dig, om du bara är villig att fatta den. Våga låta andra komma nära, våga visa din sårbarhet. Öppna upp för gemenskapen, kärleken och välviljan som finns runt dig. För den finns, där du minst anar. Men du måste som sagt våga öppna upp. Våga lita på andra. Våga lita på att du är värd kärlek och omtanke. Våga be om hjälp, våga hjälpa andra.

 

Vi sänder dig för helgen energin från svart turmalin, stenen som lugnar och jordar. Skyddar dig från negativ energi, löser blockeringar i ditt sinne och skänker dig mod. Du är älskad och trygg, fina du!”

 

 

 

Kanaliseringen är gjord av Cert. Medium/Healer Therese. Kortleken heter Angel Prayer Oracle Cards (Kyle Gray). Stenen är en (rå) svart turmalin.

 

 

Just nu har vi 15% sommar-rabatt i vår webbutik, vilket även gäller våra online-/distanskurser. I webbutiken erbjuder Cert. medium/healer Therese även medial vägledning via e-post för 250 kronor för tillfället. www.butikametist.se

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke