Budskap från andeguiderna – vilket kort dras du till?

0

Vad har andeguiderna för budskap till dig så här i vårsolen?

Studera korten på bilden och känn efter vilket du dras till. Kanske vill du göra en kort meditation innan, för att komma i djupare kontakt med din intuition. Ta i så fall några djupa andetag, slut gärna ögonen. Känn hur din kropp slappnar av. Känn hur tankarna och sinnet stillas. Lägg ditt fokus i pannchakrat – punkten mellan dina ögonbryn. Tänk att det finns som ett tredje öga där, som du öppnar upp, för att få klara, intuitiva budskap just i denna stund. Tänk gärna även som ett skyddande vitt ljus runt dig, så att du bara tar in goda energier nu när du har öppnat upp.

 

 

Nu kan du välja ett (eller flera) av korten.

 

 

 

 

Är du redo att höra budskapet….? 🙂

 

 

 

 

Här kommer det…

 

 

 

 

Det vänstra kortet:

Lita på din egen förståelse. Se bakom. Din intuition leder dig rätt när den berättar för dig om människors “dolda agendor”. Lita på magkänslan. Om något inte känns helt bra så är det förmodligen inte det heller. Man vill tro gott om allt och alla, men släpp den naiva inställningen att alla vill väl. Tyvärr är inte fallet så. Genom att lyssna på din magkänsla kommer du veta vilka du kan lita på och vilkas åsikter och löften du ska “ta med en nypa salt”. Lyssna på din inre vägledning, guiderna är med dig. När du litar till vägledningen kommer saker att falla på plats!

 

 

Mitten-kortet:

Expansion. Nu börjar planerna att gå i lås. Avtal sluts, och du lyfts mot nya höjder. “Ljuset i tunneln”. Nu är din tid kommen – det du jobbat då hårt för är på väg att slå in. Om du ännu inte börjat smida dina planer så är det rätt tid att börja NU! Planer manifesteras snabbt, så var noga med att tänka positiva tankar och fokusera på det du vill ha/hur du vill ha det. För mycket fokus på det negativa/det du inte vill ha kan göra att du “fastnar”. Öppna ditt sinne och våga ta tag i dina drömmar och planer!

 

 

Det högra kortet:

Sök skönhet. Se helheten och fastna inte på detaljerna, för då kommer du inte vidare. Men fokusera även på de detaljer som faktiskt är gynnsamma nu. Lägg ditt fokus på det som fungerar. I det svåra och tunga – sök det lätta och vackra. Det finns alltid guldkorn i vardagen, hur eländigt saker och ting än må verka. Försök att alltid ha en positiv inställning, för att dra till dig ännu mer av det positiva, istället för tvärtom. Och kom ihåg att hylla dig själv och se din egen skönhet – inuti såväl som utanpå. Du är en perfekt del av Skapelsen! Guiderna vill att du minns det!

 

 

Avslut

Nu kan du sluta ditt tredje öga om du vill, om du känner att du får lite för mycket intuitiva intryck med det vidöppet. Men stäng aldrig dina chakran helt – de är energicentrum som distribuerar energi ut till kroppen och alla dess organ. 😉

 

Kortleken vi använt

De vackra korten kommer från leken Nature’s Whispers.
Budskapen kanaliserades av Therese, Cert. Medium & Angel Card Reader by Doreen Virtue.

 

 

 

 

Kort om oss

Hos Butik Ametist hittar du ett brett utbud av kristaller, änglar, änglakort, tarot- och orakelkort, presenter, smycken, rökelser, drömfångare m.m. Du handlar smidigt i vår webbutik, och du är varmt välkommen att besöka oss i vår butik i Birsta, Sundsvall.

Dela.

Om skribenten

Butik Ametist finns i Sundsvall och som webbutik. Vårt mål är att göra healing och andlighet tillgängligt för alla. Förutom butik har vi även kurser (även på distans) och behandlingar, samt inhyrda gästföreläsare/kurshållare. Vårt sortiment består av allt möjligt, från kristaller, tarot- och änglakort till böcker, skivor, drömfångare och rökelser. Therese som driver butiken är utbildad hälsovägledare, Certifierad massör, healer, medium och Angel Card Reader. Utbildad av bland andra Doreen Virtue, Birkan Tore, Pehr Trollsveden, Vivi Linde och James Van Praagh. I denna blogg delar vi med oss av tips och tankar inom de områden vi verkar; hälsa, healing, andlighet och medialitet. Varmt välkommen till oss! Vår webbutik finns på: www.butikametist.se Behandlingar: www.kreativfriskvard.se Vi finns även på facebook.com/ButikAmetist

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke